Handelsbetingelser

Betaling

Betaling:BoligogDig.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard
Mobilepay til nr. 40301173 samt Bankoverførsel til reg. nr. 0434 konto. 4743585615
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

BoligogDig.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

BoligogDig.dk  Sender alle ordre inden for 2-4 hverdage, forudsat at varen er på lager.

Der tages forbehold for trykfejl, samt udsolgte varer. Hvis varen ikke er på eget lager vil der være længere leveringstid, men dette vil fremgå af varebeskrivelsen.

Fragtpriser

Afhentning hos BoligogDig   Kr.     0,00   (afhentning kun efter aftale)
Afhentning i pakkeshop.       Kr.   49,00
Levering til privat adresse    Kr.   69,00
Levering til erhvervs adresse Kr.   59,00
Fragtfrit ved varekøb over    Kr. 499,00 ( Til pakkeshop )

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, dog ikke rust på metaldele samt diverse produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, hvor det er en del af patinaen.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter at fejlen er konstateret. BoligogDig.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til info@boligogdig.dk

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter du har modtaget ordren og herefter har du 14 dage til at returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@boligogdig.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand når du sender den retur

Varen skal sendes retur i samme stand, som da du modtog den, dvs. med mærkater mm.
Samt den originale emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vær opmærksom på at tekstiler der returneres med tobakslugt betragtes som værdiforringet hvorved det fulde beløb ikke kan refunderes. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Penge retur

Når vi har modtaget den returneret vare og den er godkendt, refunderes købsbeløbet til samme betalingsmiddel, som du anvendte ved købet.
Dog fratrækkes returfragt hvis den evt. er afholdt af BoligogDig.dk

Returnering

Send mail til info@boligogdig.dk

Og din pakke hertil:
BoligogDig.dk
Mosede Strandvej 30B
2670 Greve

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.